fredag 16. september 2011

Helg med flere hunder på besøk

På onsdag gikk vi siste runde i Rykkinncupen, vi disket dessverre begge løp. Først løp var helt supert, men jeg hadde brifet tunnel og hopphinder feil, vi gikk feilfritt i mitt hode, men den gang ei;) Refs til mor og skryt til Bailey, han går veldig stødig. Andre runde i hopp så falt han helt ut, det var to tisper med løpetid og det fikk han sniffen av ved slalåmen og stoppet opp, etter det datt mor på rumpa og alt ble bare krøll og tull. Gøy har vi det uansett:).

I dag har vi passet tispen som bor over gangen for oss, Tika, hun er en søt mellompuddel på snart året. Vi hentet henne når hun var alene hjemme og hun viste seg å være en flott vakthund. Det tok ti minutter og masse godbiter før vi fikk henne til å stole på oss. Vi dro rett ut på tur for å få henne til å avreagere litt, etter det var alt bare lykke. De koste seg masse sammen, selv om hun synes Bailey var en sær gammel mann som ikke ville leke vilt med henne. Maten spiste de hode mot hode uten noe problem og de delte leker med hverandre.

I morgen kommer Bonzo på besøk til søndag så da skal vi kose oss enda mer.

Eplekake har jeg også bakt i dag, har testet en ny fra www.detsoteliv.no som heter englenes eplekake, snadder. Sammen med litt god vaniljeis og en liten cognaq er kvelden komplett!

Bailey har fått nytt refleksskjerf fra Hurrtra

Sløver`n

Tika

Søtiser

Flinke hunder

Kaketid

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar